2020: Ktorým znameniam horoskopu sa bude dariť v roku Potkana?

Horoskop

Pes: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

V práci budete musieť byť trpezliví a vytrvalí. Ak ste dosť múdri na to, aby ste sa prispôsobili novým výzvam, ktoré sa objavia, posilníte svoje postavenie a vytvoríte dve kľúčové kvality – umenie vyjednávania a schopnosť robiť rozumné rozhodnutia.

Ľudia narodení v roku psa sa v roku 2020 nebudú musieť sťažovať, pretože budú mať veľa šťastia vo väčšine oblastí svojho života. Problémy sa, samozrejme, môžu vyskytnúť. Váš ľúbostný život, najmä ten partnerský, nezaznamená žiadne výrazné zmeny. Práve naopak, bude pevný a šťastný. Láska praje aj slobodným psom, ktorí by v roku potkana mohli konečne nájsť spriaznenú dušu. Pozor by ste si mali dať v oblasti financií, kde vás môže ohroziť menšia kríza.

Drak: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Dračí horoskop na rok 2020 predpovedá, že tento rok budete mať istotu v sebe samom a uplatníte svoju originalitu, najmä vo svojej kariére, kde vaše kvality uznajú vaši nadriadení a kolegovia. Občas však budete mať tendenciu zaujať príliš radikálne postavenie. Skúste byť miernejší.

Rok potkana vám sľubuje šťastné obdobie, ak ste ženatý alebo žijete v partnerskom vzťahu. Ak ste slobodní, budete náchylní na flirtovanie, ale nie ste pripravení sa vážne zaviazať. V oblasti financií sa budete musieť trošku uskromniť. Pre podnikateľov je pravdepodobné, že sa im podarí slušne zabezpečiť alebo uzavrieť niektoré obchody, ktoré pripravovali dlhšiu dobu.

Koza: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Rok 2020 je rokom bohatstva, zdravia, šťastia a cestovania pre ľudí, ktorí sa narodili v roku Kozy. Horoskop predpovedá rok plný dobrých prekvapení, najmä vo vašej kariére alebo spoločenskom živote. Hviezdy vám však môžu občas hodiť pod nohy aj nejaké prekážky. V láske hrozí kozám akási rutina, ktorá ich dotlačí k tomu, aby zmenili svoj milostný život. Osviežiť vzťah by mohla aj spoločná dovolenka či trochu dobrodružstva. Obozretné by mali byť aj slobodné kozy. Dávať by si mali pozor najmä na vzťahy, ktoré by im mohli spôsobiť problémy.

V oblasti zdravia by ste si mali dávať omnoho väčší pozor za volantom a pri adrenalínových športoch. V oblasti financií sa neudejú žiadne nepriaznivé zmeny. Investovať by ste mali najmä do spoločenských aktivít, pri ktorých získate hodnotné kontakty.

Kôň: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Horoskop na rok 2020 predpovedá koňom, že sa môžu tešiť na významné prekvapenia. Zahoďte svoj hnev z nepredvídaných vecí. Vo vašom najlepšom záujme bude konať rýchlo, najmä ak dôjde k zmenám, ktoré narušia váš rozvrh. Vzhľadom na priaznivú astrálnu konfiguráciu roka budú takéto zmeny hrať vo váš prospech, pod podmienkou, že sa rozhodnete prijať výzvu. Nepochybujte o svojich schopnostiach. Nájdete v sebe potrebné zdroje, aby ste čo najlepšie využili meniace sa podmienky.

Rok potkana vám bude priať aj v oblasti lásky. Nastane ideálne obdobie na urovnanie sporov vo vzťahoch. Nesmiete však zaspať na vavrínoch. Váš vzťah by totiž veľmi rýchlo mohol upadnúť do nudnej rutiny. V oblastí financií sa toho veľa nezmení. Nemusíte mať obavy o svoj príjem, no prehnané utrácanie, by vám mohlo spôsobiť menšie starosti. Pristupujte k peniazom s rozumom tak, ako po iné roky.

Článok pokračuje na ďalšej strane.