marinada

V priebehu mesiaca som tento recept robila už šiestykrát! Chutnejší pokrm som nejedla. Vyskúšate a dáte mi za pravdu

Rady a tipy

Príprava:
Vajíčka si vymiešajte s kurkumou, korením, prípadne bylinkami a všetko vymiešajte do hladka.

Pridajte horčicu, škrob a opäť premiešajte.

Nalejte olej, soľ podľa chuti a omáčku premiešajte.

Prsia nakrájame na plátky a dvakrát kliknite paličkou z oboch strán.

Všetky kúsky mäsa ponorte do marinády a nechajte ich tam približne 2 hodiny.

Tip: Aby bolo mäso jemnejšie šťavnatejšie a voňavejšie, je lepšie, ak mäso necháte v marináde cez noc.

Rozohrejte olej na panvici, poukladáme na ňu mäso a opečte ho z oboch strán, kým nezíska zlatohnedú farbu. Hotové mäso už len posypte sezamovými semienkami a dozdobte nakrájanou zeleninou.

Želáme vám dobrú chuť!