Retro dezert : Jemné žĺtkové rezy. Lepšie nekúpite ani v cukrárni!

Nezaradené

Trojkombinácia neutrálneho cesta, jemného maslového krému a cukrovej polevy je osvedčená klasika, nenáročná príprava a detsky jednoduchá sladká záležitosť.

Ingrediencie na počet porcií: 24 – 30 rezov

Doba prípravy: Do hodiny

Doba na stuhnutie a pečenie 0:20

Ingrediencie

NA KRÉM:

500 g lístkového cesta, najlepšie pláty

600 ml mlieka
2 vanilkové cukry
2 vrecká vanilkového pudingu v prášku
80 g práškového cukru
200 g masla

NA POLEVU A DOKONČENIE:

4 lyžice ríbezľového (brusnicového) džemu
100 g cukru múčka + 1 lyžica horúcej vody
2 lyžice citrónovej šťavy + 1 lyžica rumu

Postup prípravy nájdete na nasledujúcej strane.

Článok pokračuje na ďalšej strane.