Úžasné mäkkučké langoše, ktoré ani minútu nekysnú: Odporúčam urobiť dvojitú dávku!

Rady a tipy

Fantastické domáce langoše, overený recept. Ak máte chuť na domáce langoše, ich príprava vám potrvá približne pol hodinu. Inšpirujte sa receptom.

Langoše – smažená placka z kysnutého cesta, vyhľadávaná hlavne na trhoch a jarmokoch. Pripravte túto pochúťku svojej rodine doma, určite sa budú oblizovať.

Vynikajúci recept na langoše, ktoré nekysnú. Už nemám langoše tvrdé, tieto sú naozaj prvotriedne.

POTREBUJEME:
500 g hladkej múky
1 kávovej lyžičky soli
1/2 balíček kypriaci prášok do pečiva
1 PL oleja
20 g čerstvého droždia
140 g bieleho jogurtu
250 ml mlieka
olej

Článok pokračuje na ďalšej strane.