Nemusíte do obchodu! Domáce kaiserky upečené za 10 minút. Hotové sú raz-dva.

Rady a tipy

Celú krajinu nie je možné len tak odstrihnúť od zvyšku sveta, a preto bolo len otázkou času, kedy sa obávaný koronavírus dostane aj na Slovensko.

Našlo sa dostatok ľudí, ktorí zareagovali na túto správu rovnako ako obyvatelia už zasiahnutých krajín, a začali vo veľkom nakupovať zásoby.

Kým u väčšiny tovarov to nie je veľký problém, nezodpovedné hromadenie určitého tovaru pár jednotlivcami môže spôsobiť nepríjemnosti. Prázdne regály s mäsom, ovocím, zeleninou, strukovinami, ryžou, múkou a dokonca aj s pečivom.

Dnes sa pozrieme, ako pripraviť domáce kaiserky. V obchode ich síce kúpite takmer vždy, no často sa stane, že sú tvrdé alebo naopak gumené, jednoducho, že už na vás čerstvé nepočkali, pretože vás niekto predbehol. Čo tak si pripraviť domáce čerstvé kaiserky doma? Je to jednoduchšie, ako by ste si mysleli.

Článok pokračuje na ďalšej strane.